Filmfrelst #209: Steve Jobs

I denne episoden av Filmfrelst snakker vi om Danny Boyles nye film, Steve Jobs, med Michael Fassbender og Kate Winslet i hovedrollene. Med oss i podkastpanelet har vi også en spesialinvitert gjest, forfatter Roskva Koritzinsky («Flammen og mørket»).

Steve Jobs er en film som innbyr til samtale på flere plan, og i løpet av denne podkastepisoden snakker vi både om Aaaron Sorkins oppfinnsomme manus, filmens spesielle struktur, Danny Boyles egenart som regissør, og ikke minst filmens imponerende skuespillerensemble – ned til biroller spilt av briljante karakterskuespillere som Michael Stuhlbarg, Jeff Daniels og Katherine Waterson.

I tillegg til forfatter Roskva Koritzinsky, sitter Montages-redaktørene Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen rundt bordet for denne samtalen.

God lytting!