Filmfrelst #266: Cannes 2017 – Wonderstruck og Jupiter’s Moon

Cannes 2017: Vi er igjen på plass på Croisetten, og i denne første podkasten fra årets Cannes-festival snakker vi om to filmer fra hovedkonkurransen: Todd Haynes’ Wonderstruck og Kornél Mundruczós Jupiter’s Moon.

Todd Haynes er en filmskaper redaksjonen har et nært forhold til, og som vi forventer store ting av. Wonderstruck er imidlertid en dundrende skuffelse, et flatt eventyr uten noen følelse av «wonder» i det hele tatt.

Da føles det ekstra godt at Ungarn fortsetter å levere som filmnasjon, med Kornél Mundruczós vanvittig ambisiøse fabel Jupiter’s Moon – som til vår store overraskelse er hovedkonkurransens minst kritikerroste kandidat så langt.

Ved mikrofonene sitter Lars Ole Kristiansen, Sveinung Wålengen, Live Øra Danielsen og Truls Foss.

God lytting!