Filmfrelst #582: Berlinalen 2024, del 2

Berlinalen 2024: I denne andre podkastpraten fra filmfestivalen i Berlin kaster vi et blikk på et knippe ulike filmer, fra Atlantique-regissør Mati Diops nye film Dahomey – som lørdag kveld vant Gullbjørnen – til Olivier Assayas‘ pandemifilm og noen høydepunkter fra Generation-seksjonen.

I vår første rapport fra årets Berlinale (hør episoden her) fokuserte vi på noen av de norske bidragene som har blitt vist i kinosaler rundt omkring i Berlin. I denne episoden løfter vi blikket og tar for oss en rekke festivalopplevelser fra forskjellige seksjoner i programmet.

I tillegg til titlene nevnt ovenfor snakker vi også i starten av episoden om Tilman Singers grøsser Cuckoo, som ble vist utenfor konkurranse som en av Berlinalens Special Gala-presentasjoner, med Euphoria-sjernen Hunter Schafer i hovedrollen. For puritanerne kan vi varsle at panelet går litt inn på plottet i filmen, så for alle som ønsker å se Cuckoo uten å vite noe, kan man spole forbi og frem til ca. 8 minutter ut i episoden.

Ved mikrofonene sitter Lars Ole Kristiansen, Pernille Middelthon og Simon Holm.

God lytting!