Filmfrelst #82: Sniktitt på 2012

En av fordelene ved å ha redaktørene utstasjonert i New York noen måneder er at de kommer hjem med kofferten proppfull av filmopplevelser – de fleste av dem fra filmer som ikke kommer til Norge før neste år.

Derfor benytter vi denne episoden av Filmfrelst til å la Eirik Smidesang Slåen og Karsten Meinich gi dere en solid sniktitt på noe av det vi har i vente i 2012, deriblant både stjernespekkete kjempeproduksjoner og snikende indie-godbiter.

Blant filmene du får høre om er Oscar-favoritten Moneyball, Clint Eastwoods J. Edgar, George Clooneys Maktens Menn, Martin Scorseses Hugo Cabret, Cannes-vinneren The Artist, Alexander Paynes The Descendants og ikke minst de to indie-favorittene Weekend og Martha Marcy May Marlene.

Programmet ledes som vanlig av Martin Sivertsen.

God lytting!