Martin Scorseses Shutter Island blir HBO-serie

Seriebølgen fortsetter å rulle. Ifølge Deadline (via The Playlist) står visstnok Martin Scorseses mesterlige skrekkthriller Shutter Island klar for seriekverna til HBO.

Serieversjonen – eller hva man velger å beskrive den som – av Coen-brødrenes absurde krimdrama Fargo hintet om at den stadig mer anerkjente seriebransjen omsider er i ferd med å gå tom for ideer, og derfor ser seg nødt til å gyve løs på eksisterende spillefilmer for å skaffe «brensel» til bålet. I tillegg til Scorseses Shutter Island, er også Narc, School Of Rock, The Truman Show, Minority Report og Ghost klare for å bli seriefisert.

HBOs tilnærming tilShutter Island, som har fått tittelen Ashecliffe (i sin tid arbeidstittelen til filmen), skal visstnok ta for seg opptakten til historien vi ble kjent med i Scorseses film. Dennis Lehane, som har skrevet romanen filmen er basert på, er manusforfatter for piloten. Scorsese er visstnok aktuell som regissør for denne episoden.

De av oss som fortsatt setter film høyere enn fjernsynsserier, får satse på at Scorsese konsentrerer seg om å fullfører drømmeprosjektet Silence (som omsider ser ut til å bli en realitet) før han eventuelt gir seg i kast med HBOs utvidelse av Shutter Island-universet.

Hva synes du om at seriebransjen spinner videre på populære spillefilmer? Del gjerne dine meninger i kommentarfeltet.