Filmfrelst

Filmfrelst #94: Moonrise Kingdom

Cannes 2012: Wes Andersons Moonrise Kingdom er festivalens åpningsfilm og deltar i hovedkonkurransen. Dette er første gang Anderson deltar med film i Cannes.

Montages er godt i gang med tilstedeværelsen på årets utgave av Cannes-festivalen, og som ifjor vil vi diskutere noen utvalgte filmopplevelser her på Filmfrelst. Ettersom vi allerede på forhånd hadde sett oss ut Moonrise Kingdom som et av festivalens høydepunkter – og det ble første film vi så her nede – var det rimelig åpenbart for oss at også denne ville bli første film ut i podkastdekningen vår. Mot slutten av episoden prater vi også kort om Jacques Audiards Rust & Bone, også den i hovedkonkurransen, og emne for vår første festivalrapport.

Podkast-panelet på croisetten består av Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Eirik sier:

    Fant denne twitter kommentaren fra Bret Easton Ellis. Hvis man følger Ellis på Twitter vet man at han aldri, twitrer uten bitende satire.

    Bret Easton Ellis ‏@BretEastonEllis
    During Wes Anderson’s «Moonrise Kingdom» I kept thinking that this has got to be the whitest movie I have ever seen in my entire life…

    Wes Anderson er ikke en regissør jeg er spesielt glad for, men har ikke sett «Fantastic Mr Fox ennå, og er stor Roald Dahl fan, så burde nok sjekke den ut. Dog, keep up med de gode podcaster…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>