Filmfrelst #94: Moonrise Kingdom

Cannes 2012: Wes Andersons Moonrise Kingdom er festivalens åpningsfilm og deltar i hovedkonkurransen. Dette er første gang Anderson deltar med film i Cannes.

Montages er godt i gang med tilstedeværelsen på årets utgave av Cannes-festivalen, og som ifjor vil vi diskutere noen utvalgte filmopplevelser her på Filmfrelst. Ettersom vi allerede på forhånd hadde sett oss ut Moonrise Kingdom som et av festivalens høydepunkter – og det ble første film vi så her nede – var det rimelig åpenbart for oss at også denne ville bli første film ut i podkastdekningen vår. Mot slutten av episoden prater vi også kort om Jacques Audiards Rust & Bone, også den i hovedkonkurransen, og emne for vår første festivalrapport.

Podkast-panelet på croisetten består av Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.