Yoko Ono, Greta Gerwig og Scarlett Johansson med stemmer i Wes Andersons animasjonsfilm Isle of Dogs

Det er ingen hemmelighet at Wes Anderson er godt i gang med sitt neste prosjekt, en stop motion-animasjonsfilm. I en fersk videosnutt annonserer han at prosjektet er offisielt i gang, i tillegg til å dele filmens tittel, samt en imponerende rollebesetning.

Allerede i november 2014 ble det kjent at at Anderson var i gang med en ny stop motion-animasjonsfilm – en teknikk han viste å ha teft for i den herlige adaptasjonen av Roald Dahls barnebok Fantastic Mr. Fox. Den kommende filmen, som har fått tittelen Isle of Dogs, ble i 2014 presentert som en episodisk fortelling, inspirert av den italienske neorealisten Vittorio De Sicas The Gold Of Naples, som består av seks vignetter.

Isle of Dogs vil – ikke overraskende – handle om hunder, og regissøren har uttalt at det dessuten er en «Japanese story.» Derfor gir det mening at vi finner navn som Kunichi Nomura, Akira Ito, Akira Takayama og Koyu Rankin, samt Yoko Ono på rollelisten.

I tillegg til tidligere annonserte Edward Norton, Bill Murray, Jeff Goldblum, Bob Balaban og Bryan Cranston, vil Scarlett Johansson, Tilda Swinton og Greta Gerwig, samt F. Murray Abraham, Harvey Keitel og Frances McDormand bidra med sine stemmer på lydsporet.

Innspillingen er allerede i gang, i Storbritannia, og i videosnutten under får vi en ørliten smakebit på Edward Nortons rollefigur, Rex.

En hyggelig førjulspresang fra Anderson og Co!