Filmfrelst #299: Oscar-tips 2018

Oscar-utdelingen 2018 står i fokus i denne spesialepisoden av Filmfrelst, der vi tradisjonen tro like før showet går gjennom alle de nominerte filmene, og kommer med våre tips til både hvem vi tror vinner, og hvem vi håper vinner.

Årets Oscar-kappløp er åpnere enn vanlig, med hele tre filmer i front (Get Out, The Shape of Water, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) og to seriøse «underdogs» (Lady Bird, Dunkirk) i kategorien for beste film. Vinnerne for beste regi og mannlige hovedrolle er skrevet i stein, men hvem tar med seg birolleprisene? Og er det endelig Roger Deakins‘ sin tur å vinne Oscar for beste foto, etter fjorten nominasjoner, for Blade Runner 2049?

Gjør deg kjent med den komplette listen over årets nominasjoner (og lytt til våre reaksjoner på Filmfrelst). Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!