Filmfrelst #516: Venezia 2022 – Luca Guadagninos Bones and All

Venezia 2022: I denne første episoden fra årets filmfestival i Venezia rapporterer vi om Luca Guadagninos nye film Bones and All med Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) og stjerneskuddet Taylor Russell (Waves) i hovedrollene.

Bones and All er en romantisk kannibal-horror og road movie, og den italienske regissørens første distinkt amerikanske film. 18 år gamle Maren (Russell), en fremmedgjort kannibal, må forlate stedet der hun og faren bor etter å ha bitt av fingeren til en venninne, og slynges ut på en identitetsreise. På veien gjennom det amerikanske landskapet møter hun «artsfrenden» Lee (Chalamet), som hun forelsker seg i, og sammen forsøker de å finne seg til rette i samfunnet og samtidig stilne sin kjøttsult.

Dette er andre gang Guadagnino gir seg i kast med skrekkfilmsjangeren, og som med sin nytolkning av Dario Argentos Suspiria (2018) velger han en høyst ukonvensjonell tilnærming. Panelet er ikke helt enige om hvorvidt dette lykkes til det fulle i denne runden, men selv om diskusjonen går detaljert til verks inneholder episoden ingen spoilere.

Ved mikrofonene sitter Lars Ole Kristiansen, Karsten Meinich og Ida Madsen Hestman.

God lytting!