Se Michael Fassbender innta scenen i fersk teaser til Danny Boyles Steve Jobs

Med manus ført i pennen av Aaron Sorkin og Danny Boyle i registolen, har man all grunn til å forvente mye av biopicen om Apple-grunnlegger Steve Jobs. Nå er den første sniktitten tilgjengelig på nett, i form av en teaser-trailer.

Etter at Jobs gikk bort i 2011 var Hollywood raske på ballen, og Joshua Michael Stern ble hyret inn for å regissere Jobs, med det underlige valget om å ha Ashton Kutcher i rollen som den myteomspunnede skikkelsen. Resultatet ble vaklende, og filmen høstet jevnt over svak mottagelse. Forventningene til Boyle og Sorkins tilnærming til mannen i sort turtleneck og blå jeans er derimot flere divisjoner høyere.

Det offisielle synopsiset til Steve Jobs lyder som følger: 

Set backstage at three iconic product launches and ending in 1998 with the unveiling of the iMac, Steve Jobs takes us behind the scenes of the digital revolution to paint an intimate portrait of the brilliant man at its epicenter.

I fjor rapportere vi at ingen ringere enn David Fincher – som på det daværende tidspunkt var tilknyttet prosjektet – ønsket seg Christian Bale i rollen som Jobs. Valget falt imidlertid på Michael Fassbender, og selv om denne korte teaseren ikke skaper grunnlag for å komme med betraktninger om castingen, virker han som et godt valg. Blant de øvrige navnene på rollelisten finner vi Seth Rogen, Kate Winslet, Jeff Daniels, Katherine Waterston og Michael Stuhlbarg.

Steve Jobs får norsk kinopremiere 22. januar 2016. Se den ferske teaser-traileren, samt noen frysbilder fra filmen her.

*

75-475-1 75-3 75-2 75