Danny Boyles Beatles-musikal er i opptak

Det går fort i svingene for Danny Boyle, som er aktuell med den kritikerroste TV-serien Trust, og som nylig annonserte at han skal regissere den neste 007-filmen, med Daniel Craig i sin siste opptreden som James Bond.

Innimellom alt dette har Boyle også knyttet seg til et musikal-prosjekt, ført i pennen av britenes nasjonalskatt Richard Curtis (Fire bryllup og en gravferd, Notting Hill, Love Actually), som har vist seg å ta utgangspunkt i låtkatalogen til selveste The Beatles.

Journalister har hvisket om at innspillingen muligens vil kollidere med 007-prosjektet, og at Boyle kan havne i en situasjon der han likevel blir nødt til å takke nei til oppgaven – som ville fremkalt sorgreaksjoner hos de av oss som tenker at Boyle er vitaminsprøyta denne franchisen trenger.

I britiske medier fremkommer det imidlertid at Boyles Beatles-musikal allerede er under innspilling, i Essex – hvilket i så måte avkrefter eventuelle påstander om at Boyles forpliktelse overfor musikalproduksjonen vil gå ut over Bond-engasjementet. Nå ser det i stedet ut til at vi kan glede oss til hele to nye filmer fra den Oscar-vinnende regissøren i 2019.

Boyles Beatles-musikal har fått tittelen All You Need Is Love, og i utgangspunktet skal filmen møte sitt publikum om først halvannet år. Siden innspillingen allerede er i gang vil det trolig bli aktuelt å fremskynde premieren.