- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Danny Boyles Beatles-musikal er i opptak

Av , 29. april 2018 i Ukategorisert

Det går fort i svingene for Danny Boyle [1], som er aktuell med den kritikerroste TV-serien Trust [2], og som nylig annonserte at han skal regissere den neste 007-filmen, med Daniel Craig [3] i sin siste opptreden som James Bond.

Innimellom alt dette har Boyle også knyttet seg til et musikal-prosjekt, ført i pennen av britenes nasjonalskatt Richard Curtis [4] (Fire bryllup og en gravferd, Notting Hill, Love Actually), som har vist seg å ta utgangspunkt i låtkatalogen til selveste The Beatles.

Journalister har hvisket om at innspillingen muligens vil kollidere med 007-prosjektet, og at Boyle kan havne i en situasjon der han likevel blir nødt til å takke nei til oppgaven – som ville fremkalt sorgreaksjoner hos de av oss som tenker at Boyle er vitaminsprøyta denne franchisen trenger.

I britiske medier fremkommer det imidlertid at Boyles Beatles-musikal allerede er under innspilling, i Essex – hvilket i så måte avkrefter eventuelle påstander om at Boyles forpliktelse overfor musikalproduksjonen vil gå ut over Bond-engasjementet. Nå ser det i stedet ut til at vi kan glede oss til hele to nye filmer fra den Oscar-vinnende regissøren i 2019.

Boyles Beatles-musikal har fått tittelen All You Need Is Love [5], og i utgangspunktet skal filmen møte sitt publikum om først halvannet år. Siden innspillingen allerede er i gang vil det trolig bli aktuelt å fremskynde premieren.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/danny-boyles-beatles-musikal-er-i-opptak/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Danny Boyle: http://montages.no/filmfolk/danny-boyle

[2] Trust: https://www.imdb.com/title/tt5664952/

[3] Daniel Craig: http://montages.no/filmfolk/daniel-craig

[4] Richard Curtis: http://montages.no/filmfolk/richard-curtis

[5] All You Need Is Love: https://www.imdb.com/title/tt8079248/?ref_=nm_flmg_dr_2

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.