Filmfrelst #122: Gullpalme-vinner Blå er den varmeste fargen

Cannes 2013: Festivalen er avsluttet, og Gullpalmen delt ut – til Abdellatif Kechiches enestående film La vie d’Adèle («Blå er den varmeste fargen»).

I denne avsluttende podkastepisoden om årets filmfestival i Cannes har vi dedikert nesten hele vår samtale til å handle om nettopp La vie d’Adèle, som i tillegg til å være juryformann Steven Spielbergs favoritt, også var den aller største kunstopplevelsen i Cannes for våre utsendte.

Vi snakker om Kechiches mesterlige film uten å diskutere handlingen i detalj, og episoden er dermed uten spoilere. Panelet består av Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen, og helt mot slutten kommer vi også kort inn på en annen perle fra Cannes; Paolo Sorrentinos Le grande bellezza.

God lytting!