Tre nye klipp fra Nicolas Winding Refns Only God Forgives

Cannes 2013: Om bare få dager ser vi Nicolas Winding RefnOnly God Forgives i Cannes, og som en perfekt oppvarming er tre nye klipp nå sluppet på nett. Forventningene øker nå ytterligere noen hakk.

Only God Forgives er utvilsomt blant filmene i årets hovedkonkurranse i Cannes som har størst forhåndshype. Disse tre nye klippene understreker igjen at Refn nå beveger seg videre i sitt brutale og kompromissløse univers; kanskje enda mer enn det vi var vitne til i hans forrige Cannes-bidrag, Drive. Kristin Scott Thomas vises som den beinharde moren til den, på overflaten, heller stille og avbalanserte Ryan Gosling.

Som i tidligere klipp og trailere til Only God Forgives bærer også disse nye smakebitene likhetstrekk med Gaspar Noés Enter the Void og Irreversible, og det er vel ikke uten grunn at Noé ble ble observert på settet til Only God Forgives.

De nye klippene tilfører ikke noen ny viten om Only God Forgives, men er med på å holde forventningene på et skyhøyt nivå bare få dager før verdenspremieren. Se de nye klippene under: