Filmfrelst #534: Seriefrelst – Andor, del 2 (og serieåret 2022)

Vi har sett ferdig den imponerende Star Wars-serien Andor, og diskuterer hele sesong 1 i denne episoden av Seriefrelst. Mot slutten av samtalen kaster vi også et blikk tilbake på serieåret 2022.

I Filmfrelst-episode #525 tok vi for oss de første fire episodene av Andor, som hadde premiere på Disney+ i slutten av september 2022. Serieskaper Tony Gilroy har gjennom tolv episoder fulgt rollefiguren Cassian Andor (Diego Luna) og utviklingen av opprørsbevegelsen i en galakse langt, langt borte – et narrativ som leder opp mot hendelsene i kinofilmen Rogue One (2016) og deretter videre til originaltrilogien i Star Wars-universet.

Samtalen nedenfor retter fokus mot hvordan sesong 1 utfoldet seg helt frem til avslutningsepisoden, og panelet diskuterer Andor i detalj – så vær på vakt for spoilere. Ettersom denne episoden ble spilt inn helt mot slutten av 2022, byr vi også avslutningsvis på noen refleksjoner og anbefalinger av øvrige høydepunkter fra serieåret som gikk.

Ved mikrofonene sitter Eric Vogel, Martin Sivertsen og Karsten Meinich.

God lytting!