Filmfrelst #201: Star Wars: The Force Awakens

I en galakse langt, langt borte vekkes kraften til live igjen, med en styrke som trekker millioner til kinosalene. I denne podkasten endevender vi Star Wars: The Force Awakens, og diskuterer flere sider av filmen i detalj.

Ingen av årets filmer er like forhåndsomtalt som Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, og det er en utfordring å møte filmen uten å marinere den i forventninger, nostalgi og fankultur. Vi forsøker å kaste litt forskjellige blikk på helheten, og diskuterer filmens fortelling og koblinger til originaltrilogien, dens omfattende rollegalleri, musikalske univers (signert John Williams) og regissør J. J. Abrams‘ visuelle utforming.

Bak mikrofonene sitter Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen, Thor Joachim Haga og Martin Sivertsen.

God lytting, og må kraften være med dere!