Filmfrelst #421: Seriefrelst – The Mandalorian

I denne podkastepisoden er vi tilbake med et seriefrelst blikk, og i fokus står The MandalorianStar Wars-serien som denne høsten har gått som en føljetong over to sesonger på strømmetjenesten Disney+.

De fleste av oss her i Montages holder Star Wars kjært, men som for mange av våre lesere har de åtte årene siden Lucasfilm ble kjøpt opp av Disney vært preget av at engasjementet har gått litt i bølgedaler fra opptur til nedtur, fra film til film, og da Skywalker-sagaen ble bragt i mål av Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker i 2019 var vi ikke alene om å føle oss… «litt mette».

Desto mer forfriskende har det da vært å følge The Mandalorian, som er den første live action-serien satt til Star Wars-universet. Siste episode av sesong 2 har nettopp blitt sluppet på Disney+, så anledningen er endelig perfekt for å prate oss gjennom inntrykkene fra serien, hva den gjør for Star Wars-fansen (og nye generasjoner) og på hvilken måte vi håper veien nå går videre for øvrige Star Wars-serier (og filmer) som er varslet av Lucasfilm.

Ved mikrofonene sitter Martin Sivertsen, Thor Joachim Haga og Karsten Meinich. Episoden inneholder enkelte små spoilere for de som ikke har sett noe av The Mandalorian, men ingen hårreisende avsløringer.

God lytting!