Filmfrelst #515: Seriefrelst – Obi-Wan Kenobi og Star Wars-seriene

I kjølvannet av braksuksessen The Mandalorian har Disneys serieskapere smidd mens jernet er varmt, og i løpet av få år har vi fått servert en jevn strøm av episodisk live action fra Star Wars-universet.

Vi laget en Seriefrelst-episode om The Mandalorian før jul 2020, og vårt podkastpanel vender nå tilbake for å diskutere miniserien Obi-Wan Kenobi (som på forsommeren ble sluppet på Disney+). Der får vi et gjensyn med Ewan McGregor i rollen som Obi-Wan, som han gestaltet i prequel-trilogien til George Lucas. (Som kjent ble Obi-Wan først gang spilt av Alec Guinness i Star Wars: A New Hope).

Vi benytter også anledningen til å fordøye de tre årene som har gått med Star Wars «på liten skjerm» – som inkluderer den første sesongen av The Book of Boba Fett, som vi også får tid til å diskutere. Episoden inneholder spoilere for alle disse nevnte seriene.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich, Eric Vogel og Martin Sivertsen.

God lytting!