Filmfrelst

Filmfrelst #407: En samtale med Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen om Tottori!

I denne episoden snakker vi med regissørene og manusforfatterne Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen om arbeidet med å skape kinoaktuelle Tottori! Sommeren vi var alene, norsk barnefilm, upersonlige TV-serier og fremtidsplaner.

Norsk film for de minste har de siste årene vært skjemmet av merkevarebygging og idéfattigdom. Med Tottori! Sommeren vi var alene har Stavanger-baserte Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen (Mongoland, Eventyrland) laget noe så sjelden som en originalskrevet barnefilm med kunsteriske ambisjoner.

I denne podkasten møter Salomonsen og Ommundsen redaktør Lars Ole Kristiansen over Skype for å snakke om hvordan Tottori ble til, hvordan det var å instruere sine egne barn, og hva som var motivasjonen for å lage en film for denne målgruppen. Samtalen pirker også borti andre norske barnefilmer, inspirasjonskilder som Terrence Malick og den overvurderte «TV-serie-æraen».

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>