Filmfrelst #319: BIFF 2018 – Årets filmprogram

BIFF 2018: I denne andre live-episoden fra årets filmfestival i Bergen, diskuterer vi en hel rekke av titlene på programmet – både kinodokumentarer og spillefilmer.

Siden BIFF-programmet er så omfattende, blir det nødvendigvis vanskelig å begrense seg. Siden denne episoden ble laget i en setting med tidsbegrensninger, blir vi nødt til å gi opp planen om å si litt om alle filmene vi har sett (under BIFF eller på andre festivaler tidligere i år), men vi sneier innom både László NemesSunset, Nadine Labakis Kapernaum, It Follows-regissør David Robert Mitchells Under the Silver Lake og Lukas Dhonts kritikerroste debutfilm Girl.

Et knippe dokumentarer vies særlig oppmerksomhet i begynnelsen av podkasten, og disse er Rekonstruksjon Utøya, Minding the Gap og Matangi/Maya/M.I.A.

God lytting!