Filmfrelst #455: Cannes 2021 – Intervjuer om Verdens verste menneske med Joachim Trier, Herbert Nordrum og Renate Reinsve

Cannes 2021: Joachim Triers Verdens verste menneske har hatt verdenspremiere i hovedkonkurransen i Cannes, til brusende applaus og strålende kritikermottagelse. I denne podkasten snakker vi med Trier og skuespillerne Renate Reinsve og Herbert Nordrum.

I samtalen nedenfor fordøyer de noen av inntrykkene fra premierekvelden, og deler sine opplevelser av å være i filmbyen Cannes – to av dem for aller første gang.

Verdens verste menneske er i våre øyne et hovedverk i Joachim Triers allerede imponerende filmografi, og vi returnerer etter hvert også med en episode med selve filmen i fokus – der vi vil diskutere dens temaer, fortellerstil og visuelle signatur.

Nedenfor følger samtalene med Trier, Reinsve og Nordrum. Episoden inneholder ingen spoilere.

God lytting!