Filmfrelst #121: Behind the Candelabra og Inside Llewyn Davis

Cannes 2013: Steven Soderbergh og Coen-brødrene – to av de mest profilerte amerikanske auteurene ved årets Cannes-festival – er begge tema for denne festivalepisoden av Filmfrelst.

Med den HBO-produserte Liberace-filmen Behind the Candelabra setter Steven Soderbergh etter eget sigende filmregissør-karrieren på pause, og med Inside Llewyn Davies har Coen-brødrene laget sin første New York-film og visesangportrett.

Begge filmene er på hvert sitt vis ganske corny, og snåle elementer i sine respektive regissørers filmografier. I denne episoden av Filmfrelst består panelet av Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen, som etter å ha sett filmene i Cannes diskuterer hva regissørene klarer (eller ikke klarer) å utrette.

Ingen spoilere i denne episoden. God lytting!