Filmfrelst

Filmfrelst #121: Behind the Candelabra og Inside Llewyn Davis

Cannes 2013: Steven Soderbergh og Coen-brødrene – to av de mest profilerte amerikanske auteurene ved årets Cannes-festival – er begge tema for denne festivalepisoden av Filmfrelst.

Med den HBO-produserte Liberace-filmen Behind the Candelabra setter Steven Soderbergh etter eget sigende filmregissør-karrieren på pause, og med Inside Llewyn Davies har Coen-brødrene laget sin første New York-film og visesangportrett.

Begge filmene er på hvert sitt vis ganske corny, og snåle elementer i sine respektive regissørers filmografier. I denne episoden av Filmfrelst består panelet av Karsten og Lars Ole fra Montages-redaksjonen, som etter å ha sett filmene i Cannes diskuterer hva regissørene klarer (eller ikke klarer) å utrette.

Ingen spoilere i denne episoden. God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 7 kommentarer

  1. Daniel Flyum Neira sier:

    Ingen i Montages som så Only God Forgives?

  2. Beklager teknisk feil på lydfilen i dag; her i Cannes har vi vært på visninger hele dagen, men feilen er nå fikset og podkasten åpen for avspilling.

  3. Jan Bastian Marthinsen sier:

    Ingen podcast på Only God Forgives?

    • Hei Jan Bastian! Her i Cannes forsøker vi å prioritere å se filmer vi kanskje ikke kan se igjen før om flere måneder, og «Only God Forgives» vises på kino hjemme i Norge allerede neste uke, så den er mer aktuell for podkast etter festivalen.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>