Filmfrelst #452: Kortfilmfestivalen 2021 – del 1

Kortfilmfestivalen 2021: I denne podkastsamtalen diskuterer vi et bredt utvalg av filmene fra Kortfilmfestivalens norske konkurranseprogram. Dette er del 1 av episoden – del 2 publiseres i morgen.

Hvilke filmer var Montages’ sine favoritter i årets hybridutgave av Kortfilmfestivalen? Hvilke er vi uenige om? Var nivået gjennomgående høyt, eller strakk det seg i mange retninger? Dette er noen av spørsmålene vi forsøker å besvare i denne uformelle gjennomgangen av Kortfilmfestivalen 2021 – som for de fleste av oss utspilte seg i digital versjon.

Årets program er fortsatt tilgjengelig for alle akkrediterte på festivalens hjemmesider (frem til og med søndag 20. juni), så denne samtalen kan fungere som et slags kompass for de som har løpt seg ville i kortfilmjungelen, eller ikke har planlagt noen løype gjennom den viltvoksende floraen.

Ved mikrofonene sitter Lars Ole Kristiansen, Sveinung Wålengen og Ida Cathrine Holme Nielsen.

God lytting!