Filmfrelst #68: Kortfilmfestivalen 2011 – del 3

Kortfilmfestivalen 2011: For den norske filmbransjen markeres midten av juni alltid av Kortfilmfestivalen i Grimstad, den største arenaen for visning av norsk og internasjonal kort- og dokumentarfilm. Da redaksjonen i Montages forrige måned besøkte filmfestivalen i Cannes laget vi våre første festivalutgaver av Filmfrelst, og nå fortsetter vi dette fra Kortfilmfestivalen.

I denne avsluttende episoden fra årets utgave av Kortfilmfestivalen har Montages-redaktør Karsten satt seg ned med Andrew Grant (Blogg/Twitter), en amerikansk filmkritiker, -distributør og -produsent som besøkte festivalen for aller første gang. Episoden foregår på engelsk, og er en helhetlig gjennomgang av festivalen hvor vi diskuterer både enkeltfilmer og totalinntykket av arrangementet.