Utsnitt av Kortfilmfestivalens grafiske uttrykk anno 2011.

Filmfrelst

Filmfrelst #68: Kortfilmfestivalen 2011 – del 3

Kortfilmfestivalen 2011: For den norske filmbransjen markeres midten av juni alltid av Kortfilmfestivalen i Grimstad, den største arenaen for visning av norsk og internasjonal kort- og dokumentarfilm. Da redaksjonen i Montages forrige måned besøkte filmfestivalen i Cannes laget vi våre første festivalutgaver av Filmfrelst, og nå fortsetter vi dette fra Kortfilmfestivalen.

I denne avsluttende episoden fra årets utgave av Kortfilmfestivalen har Montages-redaktør Karsten satt seg ned med Andrew Grant (Blogg/Twitter), en amerikansk filmkritiker, -distributør og -produsent som besøkte festivalen for aller første gang. Episoden foregår på engelsk, og er en helhetlig gjennomgang av festivalen hvor vi diskuterer både enkeltfilmer og totalinntykket av arrangementet.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>