Filmfrelst #192: Intervju med skaperne av Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin

Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin ruller nå på norske kinoer, til stor begeistring for både publikum og kritikere. I denne episoden av Filmfrelst snakker vi med de involverte i animasjonsprosjektet.

Vi har invitert regissørene Rune Spaans og Rasmus A. Sivertsen (Qvisten Animation), samt produsent og Filmfrelst-veteran Eric Vogel med på en løs og nerdete podkast-prat om hvordan det har vært å lage film om og med den kjente og kjære trubadur-duoen Knutsen & Ludvigsen (bestående av Øystein Dolmen og avdøde Gustav Lorentzen).

Programmet ledes av vår faste Filmfrelst-vert, Martin Sivertsen.

God lytting!

 

Teamet bak «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin» har all grunn til å smile. Fra venstre: regissør Rasmus A. Sivertsen, produsent Eric Vogel, produsent Ingun Sundelin og regissør Rune Spaans.
Teamet bak «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin». Fra venstre: regissør Rasmus A. Sivertsen, produsent Eric Vogel, produsent Ingun Sundelin og regissør Rune Spaans. (Foto: Tordenfilm/Brynhild Dagslott)