Filmfrelst

Filmfrelst #119: Cannes 2013 i gang – Asghar Farhadis Le passé m.m.

Cannes 2013: Verdens viktigste filmfestival er i gang igjen, og vi er nå klare med den første av årets festivalepisoder – hvor vi bl.a. diskuterer Asghar Farhadis nye film Le passé, som deltar i hovedkonkurransen.

Montages-redaksjonen er i år representert i Cannes av Lars Ole, Sveinung og Karsten, og alle tre deltar i denne episoden. I tillegg til Le passé kommer vi inn på to andre filmer – The Wait av M. Blash (sett i markedet) og Heli av Amat Escalante (deltar i hovedkonkurransen).

Denne episoden inneholder ikke spoilere. God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>