To ferske klipp fra Jim Jarmuschs Cannes-klare Only Lovers Left Alive

De første klippene fra Only Lovers Left Alive er nå sluppet på nett, men Jim Jarmuschs romantiske vampyrfortelling fremstår fortsatt like mystisk som vampyrer i seg selv.

Ikke overraskende hinter klippene til at Jarmusch kommer til å levere en moderne indietolkning av vampyrsjangren; en forhåpentligvis sunn kontrast til Stephenie Meyers sukkersøte Twilight-univers.

Handlingen i Only Lovers Left Alive dreier seg om den dypt deprimerte musikeren Adam, (Tom Hiddleston) som gjenforenes med sin eviglange kjærlighet Eva (Tilda Swinton). Intriger oppstår når Evas ville lillesøster Ava (Mia Wasikowska) kommer inn i bildet. Gjennom klippene får vi en liten smakebit av kontrastene mellom Adam, Eva og den mer energiske Ava.

The Playlist, som kom med nyheten om klippene tidligere i dag, skriver også at komponisten og luttspilleren Jozef Van Wissem vil bidra med musikk på Only Lovers Left Alive – han har tidligere samarbeidet med Jarmusch på tre album.

Klippene gir få tegn om hvordan filmen i sin helhet blir, og vi venter i spenning på verdenspremieren i Cannes 25. mai. Se de rykende ferske klippene under.