Filmfrelst #83: The Girl with the Dragon Tattoo

Regissør David Fincher følger opp tradisjonen fra i fjor, og har en ny film klar for romjul og Oscar-sesong. Denne gang er det som kjent Stieg Larssons Millenium-trilogi og de svært populære svenske filmadaptasjonene som er utgangspunktet, og vi har dermed endt opp med The Girl with the Dragon Tattoo under juletreet.

Finchers TGWTDT følger  Menn som hater kvinner tett, og ingen kan benekte at forventningene er skyhøye når mannen bak seriemorder-trifumer som Se7en og Zodiac begir seg i kast med  Larssons kreasjoner.

Denne podcast-episoden er tatt opp bare minutter etter dagens pressevisning i Oslo, og vi befinner oss rundt et cafébord med Montages-gutta Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen, Sivert Almvik og Trond Johansen – alle ivrige etter å fordøye og diskutere sine rykende ferske opplevelse av Finchers Girl.

Velkommen til Filmfrelst!