Første trailer ute for David Fincher-thrilleren Gone Girl

Gone Girl er for mange en av årets desidert mest etterlengtede filmer, særlig siden alt tyder på at regissør David Fincher igjen vil oppholde seg i sitt velkjente thriller-terreng. Nå er den første traileren endelig ute, som heldigvis sørger for å skru forventningene enda et par hakk opp.

For selv om Ben Affleck og Elvis Costellos «She» kanskje skaper feil type grøsninger for enkelte, gir de ferske bildene klare assosiasjoner til Finchers visuelle fingerspissfølelse i Se7en og Zodiac.

For de av oss som ikke har lest boka er det vanskelig å avgjøre om traileren avslører for mye, men Nick Dunne (Affleck) kjemper i alle fall mot påstanden om at han har drept sin kone Amy (Rosamund Pike). Amy forsvant på bryllupsdagen fem år etter at ekteparet ble gift, og i traileren får vi se bilder av et samliv som slettes ikke var så rosenrødt som Nick fremstiller det som.

Gone Girl er basert på Gillian Flynns bestselger ved samme navn (oversatt til norsk under tittelen Flink pike). Filmen har foreløpig amerikansk premieredato 3. oktober i år.

Hvis traileren under fjernes fra YouTube, kan du se snutten via Apple.

*

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Ole_ sier:

  Siden vi er her for å nerde. Det er Charles Aznavour som står bak She.

  https://www.youtube.com/watch?v=nxaZMreym88

  eller på fransk

  https://www.youtube.com/watch?v=jLLogLQBxbU

  eller på italiensk

  https://www.youtube.com/watch?v=67Or_E7DwTw

  Nok grøssing.

  • Hm. Fincher, altså. Låten avgir en litt drepende stemning, for meg i alle fall, uansett om det er Aznavour eller Costello som poserer grøsning. Jeg skalv lite, og krysser fingrene for at neste trailer sikter mot noe annet, og at filmen – ikke minst – leverer Finchers sedvanlige next level shit-nivå.

 2. Jeg begynte på boken av Gillian Flynn tidligere i dag, og lo godt da Ben Afflecks karakter beskrev sitt eget utseende: I have a face you want to punch: I’m a working-class Irish kid trapped in the body of a total trust-fund douchebag. I smile a lot to make up for my face, but this only sometimes work. Ser ut til at David Fincher har funnet riktig person, til tross for min øyeblikkelige skepsis ovenfor Affleck.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>