Lekre teaser-plakater til David Finchers Gone Girl

Gone Girl blir forhåpentligvis et av høstens definitive høydepunkter på kino. David Fincher i thriller-modus er aldri feil, og i går ble det sluppet en serie utsøkte teaser-plakater, for å varme opp publikum til kinotraileren – som skal slippes i løpet av ettermiddagen/kvelden.

Gone Girl er basert på Gillian Flynns bestselger ved samme navn (oversatt til norsk under tittelen Flink pike), og handler om Nick Dunne (Ben Affleck) som kjemper mot påstanden om at han har drept sin kone Amy (Rosamund Pike). Amy forsvinner plutselig på bryllupsdagen fem år etter at ekteparet ble gift, og ektemannen blir umiddelbart utpekt som hovedmistenkt. Fortellingen nøster opp en mørk forhistorie, men kan mannen virkelig ha vært i stand til å ta livet av kvinnen han giftet seg med? Svaret får vi 3. oktober, da filmen får premiere – i alle fall på amerikanske kinoer.

Teaser-traileren, som ble sluppet i april, varslet en mørk sjokoladekake av en Fincher-film – akkurat så stilren som vi forventer oss, men med en liten twist av skrudd, sort humor.

Her kan du se de lekre plakatene:

hp1