Her er første teaser til Luca Guadagninos Venezia-klare nye film Bones and All

Årets utgave av filmfestivalen i Venezia er like om hjørnet, og det knytter seg store forventninger til Call Me by Your Name-regissør Luca Guadagninos nye film Bones and All, der han gjenforenes med skuespiller Timothée Chalamet. Stjerneskuddet Taylor Russell (Waves) har den andre hovedrollen, og nå er første teaser sluppet.

Da Guadagnino presenterte sin enormt ambisiøse Suspiria-nytolkning på Lido i 2018, ble det opplagt for de fleste at det bor en formidabel sjangerfilmskaper i den italienske regissøren, og med Bones and All tar han oss med til et horrorlandskap som virker å vokse frem rundt en romantisk oppvekstskildring, ispedd en dose kannibalisme. (Synopsiset til forfatter Camille DeAngelis‘ kritikerroste roman fra 2016, som filmen er basert på, peker i alle fall i den retningen.)

Teaseren ble offentliggjort av Timothée Chalamet på Twitter denne uken, og det 30 sekunder lange klippet klarer på kort tid å sette en tydelig tone og skape nysgjerrighet – en prestasjon i seg selv. Og før man blir bekymret over at Guadagnino her ikke jobber med sin faste fotograf Sayombhu Mukdeeprom, virker nykommer Arseni Khachaturan å være på ballen – for bildene vi ser i teaseren oser allerede av tekstur og karakter. (Khachaturan er senere i år også aktuell bak kameraet på alle seks episodene av Euphoria-skaper Sam Levinsons nye HBO-serie The Idol.)

Bones and All får verdenspremiere i Venezia mellom 31. august og 10. september, og Montages vil være på plass for å rapportere hjem. Norsk premieredato foreligger ikke på det nåværende tidspunkt.

*