Filmfrelst #30: Filmåret 1999

Filmfrelst opererer definitivt i lengdeformat denne gang, og klasker til med en intens og utvidet feiring av filmåret 1999 – komplett med redaksjonens favoritter, høydepunkter og retrospektive analyser fra tampen av forrige årtusen.

Du er dermed utfordret til å mate MP3-spilleren din med Eirik Smidesang Slåen, Eric Vogel, Karsten Meinich og Martin Sivertsen, som røper hvor de var for 10 år siden, revurderer sine favorittfilmer, og prøver å huske hva som var årets europudding (?). Bokstavelig talt i timesvis.

Vi ønsker ikke å ødelegge den ulidelige spenningen i avsløringen av våre individuelle Topp 5 fra 1999, og henviser derfor direkte til ukas podkastepisode, uten å supplere den vanlige samlingen av støttelenker og ekstrainformasjon.

Derimot håper vi dere følger opp i kommentarfeltene nedenfor med deres egne høydepunkter, korreksjoner og skrikende protester mot alt vi har oversett, overvurdert eller tråkket på.

God lytting!