Filmfrelst

Filmfrelst #350: Midsommar

I denne episoden diskuterer vi den nye horror-auteuren Ari Aster og hans kompromissløse helvetesverk Midsommar.

Ari Aster brakdebuterte med Hereditary (2018), som hadde norsk kinopremiere i fjor sommer. Vi starter samtalen med å identifisere hva som gjorde denne så spesiell, før vi sakte, men sikkert peiler oss inn på Midsommar. På hvilken måte er Aster inspirert av Roman Polanski? Er filmen dypest sett like morsom som den er kvalmende? Er den for lang eller for kort (!) med sine to timer og tjuesju minutter?

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Pernille Middelthon.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Jon Christoffersen sier:

    Her var det scener som blir vanskelig å glemme! Utrolig bra film. Men glad jeg så den på kino, for det kunne vært fort gjort å miste fokus i de gjentagende scenene (måltider, soving etc). Det var også masse flotte bilder av sommerlandskap som tok seg godt ut på stort lerret. Veldig enig med Lars Ole i at det var mye humor her. Lo flere ganger underveis. Men humoren hjalp liksom ikke så mye: det var fortsatt jævlig :)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>