Cannes 2018

Filmfrelst #308: Cannes 2018 – David Robert Mitchells Under the Silver Lake

Cannes 2018: I denne episoden av Filmfrelst diskuterer vi David Robert Mitchells nye film, Under the Silver Lake. Klarer den amerikanske regissøren å leve opp til forventningene som ble skapt etter It Follows?

Mange husker ennå hvordan Richard Kelly gikk på snørra i Cannes med Southland Tales (2006), etter å ha opplevd uventet, overveldende suksess med debuten Donnie Darko (2001). Vel gjorde David Robert Mitchell seg bemerket allerede med The Myth of the American Sleepover, som deltok i Kritikeruken i 2010, men det store gjennombruddet kom først med It Follows (2014), en umiddelbar horror-klassiker og kritikerfavoritt.

Med Under the Silver Lake deltok Mitchell for første gang i Cannes-festivalens hovedkonkurranse, og vi møtte filmen med like deler entusiasme og sunn skepsis. For er det ikke ofte slik at lovende regissører snubler når ambisjonsnivået blir for høyt?

Rundt lydopptakeren i Cannes sitter Sveinung Wålengen, Truls Foss, Lars Ole Kristiansen og Pernille Middelthon.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Mads sier:

    Ingen oppsummeringsepisode med Mr. Monggaard i år? :(

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>