Filmfrelst

Filmfrelst #41: Kick-Ass

I denne episoden av Filmfrelst får du høre Eric Vogel (Tordenfilm), Lars Ole Kristiansen (Montages) og Martin Sivertsen (Montages) snakke bredt og smalt om et variert utvalg filmer, deriblant kinoaktuelle Kick-Ass og Brothers. Se ellers lenkelisten nedenfor for en indikasjon på denne episodes digresjoner.

Aktuelle lenker:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. Er ikke helt enig i hva dere sier om hovedkarakterene. Jeg synes at hun som spiller Hit-Girl ikke var spesielt flink. Tenker mest på de scenene hvor hun snakker og skal vise følelser, ellers var hun dødstøff. Hovedkarakteren Kick-Ass synes jeg var både engasjerende og kul, men «The Myst» var bare utrolig rar og unødvendig. (scenen hvor «Big Daddy» ødelegger et lager med «28-days later-sangen» var bare utrolig tøff! Får alltid gåsehud av den sangen)

  Og, veldig off topic:
  Hvorfor hater dere «300» så utrolig? Så den nettopp og jeg synes den var helt fantastisk! Greit, man ser at det er blue-screen hele tiden, men det er vel hele poenget?

 2. Christoffer Ødegården sier:

  Veldig uenig i mye det som ble sagt om Bad Lieutenant. Den er på ingen måte konvensjonell og er i min mening blant de kuleste filmene noensinne. Dette er ren film glede, sykt og ekstremt underholdende. Er nesten umulig å ikke le.

  Elsket også Parnassus. Følte meg ikke utenfor i det hele tatt. Alt var bare magisk!

  Veldig glad for at dere elsket The Holy Mountain. En av mine favoritter. Gal som bare faen.

 3. Thomas Frydenlund sier:

  Port of Call – New Orleans er fantastisk ja.
  Cage i rollen han er født til å spille.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>