Flashback

My Own Private Idaho

Idaho

«I never thought I could be a real model, you know fashion-shit, cause I’m better at full body stuff It.8 okay so long as the photographer doesn’t come on to you and expect something for no pay I’m trying to make a living, you know, and I like to be professional ‘Course if the guy wants to pay me, then shit-yeah. Here I am for him. I’ll sell my ass, I do it on the street all the time for cash. And I’ll be on the cover of a book. It’s when you start doing it for free that you start to grow wings, Right, Mike?»

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

 1. E sier:

  Flott flashback! Enig i alt du skrev i ingressen. Dette er en vannvittig stemningfull film. Mulig jeg ser den igjen i helgen, faktisk.

 2. Ole sier:

  Anbefalte filmen varmt til noen venner i går, så det var morsomt at den var her i dag.
  Også en link til en annen scene i filmen. Klikk deg til 8.05 og se min favoritt scene fra filmen : http://www.youtube.com/watch?v=5wwAftKY1ks

 3. Samavo sier:

  Det er ingen kudos-knapp her, men – KUDOS!!
  Dette er filmen som fikk meg til å få lyst til å bli klipper, og dermed bevege meg inn mot den o’store «filmverdenen». Den gjorde veldig inntrykk på meg første gang jeg så den.
  Selv om det er lenge siden jeg så den sist, så vil jeg si det er en fantastisk film! Venter i spenning på coup de ceur artikkelen på den ;)

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>