Filmfrelst #492: Filmåret 2021 – del 1

I denne tradisjonsrike episoden av Filmfrelst har vi samlet et panel til å diskutere fjorårets beste filmer.

2021 vil bli stående som en høyst ufrivillig reprise av det første pandemiåret 2020, og igjen ble kinokulturen særdeles hardt rammet. Samtidig var det flere av de store internasjonale festivalene som reiste seg, til tross for krevende rammebetingelser, og resultatet ble et filmår som vil tåle mange gjensyn.

I podkasten nedenfor gjennomgår vi den første halvdelen av de individuelle topplistene våre, i stigende rekkefølge. Disse blir publisert på Montages i dagene fremover. Som i fjor er episoden delt i to – så «oppfølgeren» med praten om listenes øverste halvdel vil bli tilgjengelig om en ukes tid.

Ved mikrofonene sitter redaktørene Karsten Meinich, Roskva Koritzinsky og Lars Ole Kristiansen, samt Thor Joachim Haga.

God lytting!