Filmfrelst #205: Filmåret 2015

I dag publiserte Montages listene med det redaksjonen og våre faste bidragsytere anser for å være de beste filmene i 2015. I denne podkasten byr vi på betraktninger om filmåret, og løfter frem titler som tidligere ikke har fått så mye oppmerksomhet på Filmfrelst.

Etter en kort prat om hva som har definert filmkulturen i 2015, forteller podkast-deltagerne om sine individuelle lister, og velger ut et knippe titler de ønsker å ha en rundebordsamtale om. De fleste prioriterer filmer vi tidligere ikke har snakket om rundt lydopptakeren (It Follows, Amy, Innsiden ut), men vi sneier også innom gamle Filmfrelst-schlagere som Birdman, Mistress America og Mad Max: Fury Road.

Hva var dine favoritter fra året som gikk? Vi oppfordrer deg til å dele din liste med oss, enten i kommentarfeltet her, eller under artikkelen med Montages-stabens topplister.

Deltakere i denne episoden er: Martin Sivertsen, Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen, Sveinung Wålengen og Thor Joachim Haga.

God lytting!