Filmfrelst #377: Filmåret 2019

Vår tradisjonsrike artikkelserie om favorittfilmer fra fjoråret publiseres snart på Montages. Nok en gang starter vi den omfattende kåringen med podkastversjonen, der et panel har samlet seg for å dele sine topp 10-lister.

Mange av titlene som nevnes i denne episoden har tidligere vært omtalt i egne Filmfrelst-episoder (bl.a. filmer som Shoplifters, Vox Lux, Once Upon a Time in Hollywood, Midsommar), så vi forsøker i denne gjennomgangen å prioritere samtaletid på 2019-filmer vi ennå ikke har viet konsentrert oppmerksomhet på Filmfrelst (dette gjelder bl.a. titler som Det ville pæretreet, Knives Out, Alita: Battle Angel, m.fl.). Vi har også allerede snakket inngående om det norske filmåret 2019, i denne episoden.

Hvilke er deres favoritter fra året som gikk? Vi oppfordrer lyttere og lesere til å dele sine egne lister med oss, enten i kommentarfeltet her, eller under artikkelen med de faste bidragsyternes topplister, som også publiseres denne uken.

Vår panel for denne episoden i år er Pernille Middelthon, Thor Joachim Haga og Karsten Meinich.

God lytting!