Filmfrelst #289: Filmåret 2017

Vi publiserer snart de mange listene med våre favorittfilmer fra 2017 på Montages, og i denne podkasten har vi samlet et panel for å oppsummere og diskutere filmåret.

Vi hopper bukk over tradisjonen med å snakke om strømninger og mønstre i året som har gått, og er enige med hverandre om at ethvert filmår er gullkantet – bare man ser tilstrekkelig mye. Derfor hopper vi rett på samtalen om toppfilmene. Noen titler har vi allerede snakket om på Filmfrelst (bl.a. Kammerpiken, Elle), så vi forsøker å vie mest tid til favoritter vi ikke har omtalt tidligere (bl.a. Blade Runner 2049, Certain Women).

Hvilke er dine favorittfilmer fra året som gikk? Vi oppfordrer dere til å dele egne lister med oss, enten i kommentarfeltet her, eller under artikkelen med de faste bidragsyternes topplister, som publiseres snart.

Deltakere i denne episoden er: Pernille Middelthon, Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Thor Joachim Haga.

God lytting!