Filmfrelst #432: Filmåret 2020 – del 2

De individuelle listene fra kåringen av de beste filmene fra 2020 har den siste tiden blitt publisert her på Montages, og nå er vi fremme ved andre del av vår ytterst tradisjonsrike episode av Filmfrelst, der vi diskuterer listene og fremhever filmfavoritter fra fjoråret.

Filmåret 2020 ble som kjent preget av koronapandemien, med avlyste festivaler, nedstengte kinoer og utsatte blockbustere. Likevel var det forbausende mange gode filmer som fikk premiere og møtte sitt publikum – enten i en kinosal, med god avstand mellom publikummerne, eller strømmet til de tusen hjem foran veldige TV-apparater.

I denne podkastepisoden gjennomgår vi den øverste halvdelen av de individuelle topplistene våre, i stigende rekkefølge. Årets utgave av denne samtalen er altså delt i to, og den første episoden, med praten om listenes nedre halvdel, finner du her.

Ved mikrofonene sitter redaktørene Karsten Meinich, Roskva Koritzinsky og Lars Ole Kristiansen, samt Thor Joachim Haga.

God lytting!