Filmfrelst #368: Terminator: Dark Fate

They’re back! I kinoaktuelle Terminator: Dark Fate vender vi enda en gang tilbake til filmuniverset James Cameron etablerte med den første Terminator-filmen i 1984.

For første gang siden Terminator 2 (1991) er selveste Linda Hamilton også tilbake i rollen som Sarah Connor, og hun tropper opp i Dark Fate sammen med Arnold Schwarzenegger, og nykomlingene Mackenzie Davis og Natalia Reyes – i det som nå utgjør Terminator-heksalogien. Handlingen er satt 27 år etter hendelsene i T2, og har Cameron med som produsent og Tim Miller (Deadpool) i registolen.

Vi har snakket om Terminator-universet også i tidligere podkastepisoder (sist i Filmfrelst #189 fra 2015, da Terminator Genisys var kinoaktuell), men ettersom «there’s no fate but what we make for ourselves» gir vi oss ikke med dette temaet.

I denne ferske episoden får du høre et panel bestående av Thor Joachim Haga, Martin Sivertsen og Karsten Meinich fordøye inntrykkene fra Terminator: Dark Fate, og atter en gang gjør vi et dypdykk i det stadig ekspanderende Terminator-universet.

Episoden inneholder spoilere (som varsles i forkant). God lytting!