Filmfrelst

Filmfrelst #336: Jonah Hills Mid90s

I denne episoden snakker vi om skuespiller Jonah Hills regidebut Mid90s, som hadde norgespremiere under filmfestivalen Kosmorama i Trondheim i mars, før den regulære kinopremieren 26. april.

Jonah Hill er en skuespiller vi alle har blitt glade i. Fra vi ble kjent med ham i Superbad (2007) til hans ikoniske, Oscar-nominerte rolle i The Wolf of Wall Street (2013), har Hill utviklet seg til å bli en typete, men også allsidig skuespiller.

Hills debutfilm som regissør forteller om tretten år gamle Stevie (Sunny Suljic, kjent fra The Killing of a Sacred Deer) som opplever en formativ sommer midt på nittitallet. Hans glødende interesse for skating – og da særlig det potensielt identitetsskapende ved aktiviteten – introduserer ham for en ny og eldre omgangskrets, til morens bekymring og brorens misunnelse.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>