Filmfrelst #336: Jonah Hills Mid90s

I denne episoden snakker vi om skuespiller Jonah Hills regidebut Mid90s, som hadde norgespremiere under filmfestivalen Kosmorama i Trondheim i mars, før den regulære kinopremieren 26. april.

Jonah Hill er en skuespiller vi alle har blitt glade i. Fra vi ble kjent med ham i Superbad (2007) til hans ikoniske, Oscar-nominerte rolle i The Wolf of Wall Street (2013), har Hill utviklet seg til å bli en typete, men også allsidig skuespiller.

Hills debutfilm som regissør forteller om tretten år gamle Stevie (Sunny Suljic, kjent fra The Killing of a Sacred Deer) som opplever en formativ sommer midt på nittitallet. Hans glødende interesse for skating – og da særlig det potensielt identitetsskapende ved aktiviteten – introduserer ham for en ny og eldre omgangskrets, til morens bekymring og brorens misunnelse.

Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!