Filmfrelst #327: Filmåret 2018

Vår tradisjonsrike artikkelserie om favorittfilmer fra fjoråret publiseres snart på Montages. Nok en gang starter vi den omfattende kåringen med podkastversjonen, der et panel har samlet seg for å dele sine topp 10-lister.

Mange av titlene som nevnes i denne episoden har tidligere vært omtalt i egne Filmfrelst-episoder (bl.a. Team Hurricane, Suspiria, Call Me By Your Name), så vi forsøker i denne gjennomgangen å prioritere samtaletid på 2018-filmer vi ennå ikke har viet konsentrert oppmerksomhet (bl.a. filmer som Private Life og Hereditary).

Hvilke er dine favoritter fra året som gikk? Vi oppfordrer dere til å dele egne lister med oss, enten i kommentarfeltet her, eller under artikkelen med de faste bidragsyternes topplister, som publiseres om en ukes tid.

Deltakere i denne episoden er: Pernille Middelthon, Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Thor Joachim Haga.

God lytting!