Filmfrelst #191: Filmfestivalen i Venezia 2015

Venezia 2015: Filmfestivalen i Venezia er over for i år, og i denne episoden snakker vi om et knippe høydepunkter fra programmet.

Etter Cannes og Berlin, er Venezia ansett som den viktigste av de europeiske filmfestivalene, og plasseringen tidlig på høsten, gjør den blant annet attraktiv for amerikanske produksjoner med Oscar-potensial. De siste årene har imidlertid Toronto og Telluride snappet en del av disse store titlene, og i år som i fjor var det snarere de mindre profilerte filmene som dominerte på Lido. Ledet dette til mange spennende oppdagelser?

I denne podkasten snakker vi om blant annet Cary Fukunagas Beasts of No Nation, Luca Guadagninos A Bigger Splash, Brady Corbets The Childhood of a Leader og Noah Baumbach og Jake Paltrows dokumentar om Brian De Palma, De Palma. Ved mikrofonen sitter Montages-redaktørene Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich.

God lytting!