Filmfrelst #37: Topp 100 – del 2/2


Denne episoden av Filmfrelst konkluderer vår nedtelling av de 100 beste filmene fra det siste tiåret, og nå er det altså de øverste 50 filmene på lista som skal til pers.

Det er fullstendig valgfritt å høre gjennom forrige episode først, der vi går gjennom plassering #100-51. Men så er det vel strengt tatt også like valgfritt å høre gjennom denne episoden. Uansett, det du nå altså kan velge å høre er en samtale på et unevevnelig antall timer rundt det Montages-redaksjonen har kanonisert som det ypperste av det ypperste innen film fra det siste tiåret; vi garanterer mye heftig filmdiskusjon, mange gode filmtips, og en ganske høy sannsynlighet for at mp3-spilleren din går tom for batteri før du når førsteplassen på lista vår.

Deltakere: Eirik Smidesang Slåen, Kari Petronella Finstad, Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Martin Sivertsen.

God lytting!

P.S. Om denne fila skaper litt teknisk trøbbel, og du f.eks sliter med å laste den ned eller streame den, kan du forsøke å laste ned MP3-fila direkte.

P.S.S. Vi kan forøvrig berolige våre faste lyttere om at kommende episoder av Filmfrelst vil bli servert i mer humane porsjoner, nå som Topp 100-spesialen våre er unnagjort.