Filmfrelst #11: Terminator-universet

Deltakere i nummer #11 er Eric Vogel, Sara Marie Vollset, teknisk ansvarlig og skribent Martin Sivertsen, samt redaktørene Karsten Meinich og Eirik Smidesang Slåen.

Etter å ha laget 10 podkaster sammen, begynner Filmfrelst-gjengen å kjenne hverandre ganske så godt. Vi oppdager stadig filmer, regissører, epoker eller sjangre vi alle brenner for, og som vi ønsker å gjøre noe på. Først ut er Terminator-universet, og en 81 minutter lang episode dedikert til denne seriens særtrekk, filosofi, etterdønninger, særpreg – vi geeker rett og slett fullstendig ut! For å få litt balanse har vi også denne gangen invitert med oss Sara Marie Vollset, som forut for episoden så serien for aller første gang. Resultatet er uten tvil den mest nerdete, men kanskje også mest engasjerende episoden sålangt.

Vi tar utgangspunkt i første film – The Terminator fra 1984, før vi i tur og orden går innom Terminator 2: Judgement Day, Terminator 3: Rise of the Machines, tv-serien The Sarah Connor Chronicles og selvsagt Terminator Salvation som er kinoklar 5. juni. Vi snakker også om slettede scener, om transhumanisme og gjør en lengre gjennomgang av hvordan Terminator-universet forholder seg til tid og rom.

God lytting!