Abel Ferraras «Sportin´ Life» var et høydepunkt under årets Venezia-festival.

Venezia 2020

Filmfrelst #415: Venezia 2020 – Abel Ferraras Sportin’ Life og Frederick Wisemans City Hall

Venezia 2020: I denne siste episoden fra Venezia omtaler våre utsendte Abel Ferraras Sportin’ Life og Frederick Wisemans 4 timer og 32 minutter lange dokumentar City Hall, i tillegg til et knippe andre filmer som utmerket seg mot slutten av årets festival.

To amerikanske legender står i fokus i denne siste episoden fra årets Venezia-festival. Både rabagasten Abel Ferrara og den ekstraordinært innflytelsesrike dokumentaristen Frederick Wiseman har levert to av årets mest fascinerende filmer – i kjent stil.

Videre trekker panelet frem Susanna Nicchiarellis Miss Marx og Luca Guadagninos Salvatore: Shoemaker of Dreams som høydepunkter, i tillegg til å kommentere Michel Francos sølvløve-vinner Nuevo orden og Kiyoshi Kurosawas regipris-mottaker Wife of a Spy.

Ved mikrofonene sitter Montages’ akkrediterte Andrea Skotland og Truls Foss i Venezia, i samtale med redaktør Lars Ole Kristiansen hjemme i Norge.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>