Filmfrelst

Filmfrelst #176: Kosmorama og A Most Violent Year

Kosmorama 2015: I denne festivalepisoden av Filmfrelst diskuterer vi de første inntrykkene fra årets utgave av Kosmorama, og det foreløpige høydepunktet: J.C. Chandors gnistrende krimdrama A Most Violent Year.

Montages er på plass i Trondheim denne uken, og etter tre dager av Kosmorama diskuterer vi i denne podkastepisoden hvilke oppdagelser og inntrykk vi har gjort oss til nå – både om de første filmene vi har sett og arrangementet som helhet. Samtalen om A Most Violent Year tar opp mesteparten av episoden, og inneholder ikke spoilere. Panelet består av Karsten Meinich og Lars Ole Kristiansen.

God lytting!

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Knut Olav Murberg sier:

    Alex Ebert vant Oscar for filmmusikken til All is Lost i fjor, så helt ukjent er han ikke, selv om han er relativt fersk i komponist-gamet.Han har forøvrig en solokarriere som musiker, og låtskriver og sanger i Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes, som står for den meget kjente låta ‘Home’

  2. Christian M sier:

    For å nitpicke, Gravity vant Oscar for beste filmmusikk og All is Lost vant Golden Globe i den kategorien :)

  3. David sier:

    Er midt i podcasten og må bare skyte inn: er så hjertens enig i hva dere sier om All is Lost!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>