Flashback

Blue Velvet

Let's FUCK! I'll fuck anything that moves!

A candy-colored clown they call the sandman
Tiptoes to my room every night
Just to sprinkle stardust and to whisper:
«Go to sleep, everything is alright»

I close my eyes
Then I drift away
Into the magic night
I softly sway
Oh smile and pray
Like dreamers do
Then I fall asleep
To dream my dreams of you

In dreams…I walk with you
In dreams…I talk to you
In dreams…Your mine

All of the time
We’re together
In dreams…In dreams

But just before the dawn
I awake and find you gone
I can’t help it…I can’t help it
If I cry
I remember
That you said goodbye
To end all these things
And I’ll be happy in my dreams
Only in dreams
In beautiful dreams

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 12 kommentarer

 1. Kjetil Omberg sier:

  Denne filmen er grunnen til at jeg jobber med film i dag.

  Nuff’ said.

  K

 2. Daniel F N sier:

  Helt enig med Kjetil.

 3. Svein Inge Sæther sier:

  I bunn og grunn er denne filmen grunnen til at også jeg jobber med film i dag.

 4. Mats F sier:

  Denne filmen er grunnen til at jeg hører enda mer på Bobby Vinton og Roy Orbison enn jeg gjorde fra før!

  Jeg elsker Dennis Hopper i denne filmen!
  http://www.youtube.com/watch?v=5_5sQyHnbY4

 5. Even G. Benestad sier:

  Jeg har vel sett Blue Velvet rundt 40 ganger og er enda ikke lei av den. I tillegg har jeg lest manuset. Meget bra lesing for øvrig. Dette er absolutt den beste filmen David Lynch har skrevet og regissert! Piece of fucking art!!!

 6. David Lynchs beste film, ved siden av «Mulholland Drive». Men «Blue Velvet» har en kulthetsfaktor og en dryppende ondskap som er heeelt særegen. En av mine all time-favoritter.

 7. Jeg elsker denne tråden – og ja, Blue Velvet er også en av grunnene til at jeg jobber med film!

 8. Pål Slagsvold sier:

  Blue Velvet sammen med Gudfaren er grunnen til min nerdete filminteresse. Denne fantastiske korka filmen hadde meg da Kyle MacLachlan fant et øret i skauen

 9. Svein Inge Sæther sier:

  Strengt tatt var det gjennom Twin Peaks jeg oppdaget Lynch, og med det noe som åpnet filmens verden for meg for alvor (jeg var 16-17 år da Twin Peaks gikk på NRK i ’90-’91). Jeg så Blue Velvet og Wild at Heart ganske snart etter at serien hadde gått, og oppdaget vel kunsten i underholdningsmediet, rett og slett. Jeg har vel neppe sett Blue Velvet 40 ganger, til det hadde den i kjerneperioden for sterk konkurranse fra bl.a. Miller’s Crossing, men et tosifret antall ganger ble det. Snart har jeg pappaperm. Da skal jeg se den igjen.

 10. Even G. Benestad sier:

  Blue Velvet så jeg første gang på NRK nattkino. Jeg var stuptrøtt og skulle bare se starten på filmen og så gå å legge meg. Den hypnotiserende åpningsscenen gjorde at jeg satt klistret foran skjermen helt slutten. Jeg kommer selv fra en liten by hvor billene kravler i gresset så det var en rekke assosiasjoner som dukket opp.

  Lyddesign, musikk, foto og regi er ganske enkelt helt perfekt.

 11. Even G. Benestad sier:

  Dukker den opp på BD snart mon tro?

 12. Kristian Krogstad sier:

  Blu-ray, godt spørsmål. Lynch er ganske beskyttende på sine filmer og har ofte strenge krav, så de som skal få gjort en HD master på denne står ovenfor store utfordringer…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>